Torsdag 03.03.2022 - Opsætning kl. 17.00 |
Fredag 04.03.2022 - Opsætning kl- 13.00 - 16.00 |
Fredag - For sekretariat 15.30 - ca.21.00 |
Fredag - Forplejning - 17.00 - ca. 21.00 |
Fredag - Køkken 14.00 - 21.00 |
Lørdag - For sekretariat 07.30 - ca. 14.00 |
Lørdag - Forplejning 09.30 - 14.00 |
Lørdag - Køkken 06.30 - ca. 14.00 |
Lørdag - For sekretariat 15.00 - ca. 21.00 |
Lørdag - Forplejning 16.30 - 21.00 |
Lørdag - Køkken 14.00 - ca. 21.00 |
Søndag - For sekretariat 07.30 - ca. 14.00 |
Søndag - Forplejning 09.30 - ca. 14.00 |
Søndag - Køkken 06.30 - ca. 14.00 |
Søndag - For sekretariat 15.00 - ca. 21.00 |
Søndag - Forplejning 16.30 - ca. 21.00 |
Søndag - Køkken 14.00 - ca. 20.00 |
Søndag - Oprydning ca. 20.00 - slut |