AquaCamp tre dage i uge 7
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Vi holder igen Aquacamp for 6-12 årige

På TRITONs aqua-camp er der svømmeundervisning, lege (både i og udenfor vandet) og socialt samvær. Vi er i vandet to gange en time om dagen.

Aquacampen er på 3 dage (uden overnatning) og selve undervisningen er dagligt fra kl. 9 til kl. 15.
Der er mulighed for aflevering allerede fra kl. 8 og afhentning indtil kl. 16.

De sociale aktiviteter foregår i eller omkring Tritons klubhus, som ligger i forbindelse med East Kilbride Badet i Ballerup Idrætsby.

Aquacampen er både for børn, som har modtaget svømmeundervisning tidligere, og børn som ikke har. Det er ikke et krav at dit barn er medlem af Triton for at deltage. Svømmeundervisningen bliver niveauopdelt.

Prisen er inkl. goodiebag og t-shirt, frugt og saft hver dag. Børnene skal selv have madpakker med.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Triton
27.01.2020
10.02.2020 kl. 08.00 - 12.02.2020 kl. 16.00
East Kilbride Badet