Klubmodul henter siden
Tilmelding vintertræningslejr junior/senior - beta
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Kære Junior/Senior-elitesvømmere 
 
Corona/COVID-19 har jo som bekendt haft stor indflydelse på hele verdenen - inkl. vores egen SvømmeDanmark, men vi håber dog  på lys for enden af tunellen.
Vinterferietræningslejren er en vigtig del af forberedelserne til forårets og sommerens mesterskaber, så vi har i bestyrelsen, sammen med Carles, været igennem flere overvejelser og vendt forskellige muligheder.
 
I samarbejde med Yak-Sport har vi valgt, at vintertræningslejren for jer går til Cypern - I skal bo på Aliathon Resort - Se hotellet her  - Og træningen i vand vil være i Geroskipou Olympic Pool - ca 700 m. fra hotellet. 
 
Som skrevet er valget sket efter mange overvejelser bla:
* Cypern har under hele Corona-perioden haft et af Europas laveste smittetryk  
* Cypern er ikke en typisk vinterferie-turist-destination, så derfor er det  forventet, at smittetrykket ikke stiger pga. en masse turister hen over vinteren
* Rejseselskabet Yak-sport er en af den eneste sports-rejseselskaber, der tilbyder fuld refusion indenfor 14 dage, såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejsen/rejsemålet (Hvis landet er ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''orange'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''')  
 
Træningslejren vil som udgangspunkt have en rejselængde på 12 dage/11 overnatninger. 
Gruppen Top12 skal blive 5 ekstra dage, og vil derfor være afsted 17 dage/ 16 overnatninger (Støttemidler vil betale den ekstra udgift for disse svømmere)
 
Dermed ser rejsedatoerne ud som følger:
 
9. februar: Alle rejser ud sammen (flytider kendes ikke endnu)
20 februar: Hjemrejse (minus Top12)
25 februar: Hjemrejse for Top 12 
 
Carles forventer at udmelde, hvilke svømmere, der er med i Top 8/ Top 12 inden for et par uger (i begyndelsen af september)
 
Prisen:
Den samlede pris er afhængig af antal deltagere, men vi regner med en deltagerbetaling på mellem 9300-9700 kr. pr svømmer
 
Prisen dækker bl.a. fly, ophold, helpension/fuld forplejningpå hotellet, 2 x daglig træning i vand, adgang til styrketræning, vand og let forplejning i forbindelse med træninger m.m.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Som vanligt'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' skal I eventuelt regne med en ekstra udgift til diverse mad/drikke i lufthavnene,  jeres egen særlige restitutions drikkelse/bar + ekstra energi i forbindelse med træningerne og lommepenge til shopping, tur etc. 
Det anbefales at alle svømmere har egen rejseforsikring.  
 
 Tilmeldingsfrist er onsdag d. 2. september,  og det er vigtigt at denne dato overholdes, da rejseselskabet skal have deltagerantal senest 4/9. 
 
Tilmeldingen er bindende og pengene retureres som udgangspunkt ikke ved senere afmelding.  
 
Vh Triton/Christine  
 
 
 
 
 
Tilmeldte
28 /28
Tilmeldingsfrist
22.09.2020
Tidspunkt
09.02.2021 kl. 08.00 - 25.02.2021 kl. 18.00
Sted
Cypern
Pris
2000,00 kr.