EKB: Haj 6-12 år
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Forudsætning på dette hold:Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand.
31.08.2021
Slutdato