Info

Haj

Forudsætninger: Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin

Mål: Målet er at svømmeren efter endt sæson har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse) så meget, at svømmeren er i stand til at dykke og orientere sig under vand. Svømmeren skal kunne bevæge sig en lang distance på mave/ryg med et koordineret bevægelsesmønster og med tilpasset vejrtrækning. Vejrtrækning skal være kontrolleret under alle omstændigheder og svømmeren skal være i stand til at kunne redde sig selv.

Målet er at der er så godt styr på crawl og rygcrawl, samt begyndende forståelse for brystsvømning, at dem der har interesse for at svømme mere, kan komme til prøvetimer i vores konkurrenceafdeling.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Haj 5-7 år - (3611)
Lørdag Tid: 11:00 - 12:00
Sted: 3. Rugvænget skole, Svømmesal
Træner - undervisning/motion: Nanna Sonne /
Hjælpetræner: Emilie Bøgeskov Fischer /
Svømmeskolen: Alba West-Hansen / Marie Pedersen / Nanna Sonne / Emilie Bøgeskov Fischer /
Forudsætning på dette hold: Kunne dykkefrit, puste bobler med mund og næse under vandet, flyde på ryg og mave, samt rotere fra ryg/mave og omvendt, slå koldbøtter, afsæt fra kant samt opnå fremdrift på ryg/mave "over og under" vandet, stå på hænder i vandet, dykke til bunden, være fortrolig med krokodillevejrtrækning samt udføre delfinhop.
Periode: 07.09.2019 - 13.06.2020
Tilmeldte: 7/12
Rater: 3
Rabat: 40%
Ratepris: 560 kr. 336 kr.
Total: 1008 kr.
Tilmeld