Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Haj 6-12 år - (4218)
Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Hjælpetræner: Victoria Francke Mikkelsen /
Svømmeskolen: Kathrine Bang Rubak / Victoria Francke Mikkelsen /
Forudsætning på dette hold:Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand
Periode: 03.09.2019 - 09.06.2020
Tilmeldte: 12/14

Haj 6-12 år - (4316)
Onsdag Tid: 16:00 - 17:00
Træner - undervisning/motion: Frederikke Brandsborg / Sophia Lauritsen /
Hjælpetræner: Sophia Lauritsen /
Svømmeskolen: Frederikke Brandsborg / Sophia Lauritsen /
Forudsætning for dette hold: Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand.
Periode: 04.09.2019 - 10.06.2020
Tilmeldte: 8/12