Haj 6-12 år

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Tirsdag Tid: 17:00 - 18:00
Hjælpetræner: Clara Nyborg-Vedsted /
Svømmeskolen: Abby Waterval / Clara Nyborg-Vedsted /
Forudsætning på dette hold:Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand.
Tilmeldte: 12/12
Tilmeld venteliste

Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: 1. Skovlunde Lokalkontor, Svømmesal
Træner - undervisning/motion: Amalie Francke Mikkelsen /
Svømmeskolen: Amalie Francke Mikkelsen /
Tilmeldte: 10/12

Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Hjælpetræner: Clara Nyborg-Vedsted /
Svømmeskolen: Abby Waterval / Clara Nyborg-Vedsted /
Tilmeldte: 9/14

Torsdag Tid: 17:00 - 18:00
Svømmeskolen: Abby Waterval /
Forudsætning for dette hold: Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand.
Periode: 02.09.2021 - 02.06.2022
Tilmeldte: 11/12

Torsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: 1. Skovlunde Lokalkontor, Svømmesal