EKB: Haj 6-12 år

Info

Haj

Forudsætninger: Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin

Mål: Målet er at svømmeren efter endt sæson har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse) så meget, at svømmeren er i stand til at dykke og orientere sig under vand. Svømmeren skal kunne bevæge sig en lang distance på mave/ryg med et koordineret bevægelsesmønster og med tilpasset vejrtrækning. Vejrtrækning skal være kontrolleret under alle omstændigheder og svømmeren skal være i stand til at kunne redde sig selv.

Målet er at der er så godt styr på crawl og rygcrawl, samt begyndende forståelse for brystsvømning, at dem der har interesse for at svømme mere, kan komme til prøvetimer i vores konkurrenceafdeling.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

218
Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: 5. East Kilbride Badet, Svømmehal
Hjælpetræner: Andrea Aaen /
Svømmeskolen: Andrea Aaen /
Forudsætning på dette hold:Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand.
Periode: 31.08.2021 - 31.05.2022
Tilmeldte: 14/16
Rater: 3
Rabat: 33%
Ratepris: 560 kr. 375 kr.
Total: 1126 kr.
Tilmeld