Info vedr. afhentning
Shoppen er nu åben og der kan bestilles tøj....

Betaling foregår via klubmodulet som alle andre betalinger til klubben. Man vil modtage en bekræftelse på mail og pengene vil blive trukket når varerne er leveret fra leverandøren til klubben.

Fra 2. Januar 2019 og fremadrettet vil vi bestille varerne løbende som bestillingerne kommer ind og der vil være udlevering 2 gange om måneden.
Varerne vil blive udleveret I klubhuset den anden mandag i måneden i tidsrummet 17:00 - 19:00, samt den sidste tirsdag I måneden i tidsrummet 18:00 - 20:00.
Regn med 1-2 ugers leveringstid afhængig af hvornår der bestilles.

Ved spørgsmål skriv venligst til: shop@tritonswim.dk

På forhånd mange tak, bestyrelsen.
DMJ / DM T-Shirt HERRE (A6429334)
Beskrivelse

Indtast navn
Læg i kurv 9999 kr.