Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

EKB: Haj 6-12 år - (218)
Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: 5. East Kilbride Badet, Svømmehal
Hjælpetræner: Ida Cramer Rishøj / Emilie Bøgeskov Fischer /
Svømmeskolen: Ida Cramer Rishøj / Emilie Bøgeskov Fischer /
Forudsætning på dette hold:Har opnået et niveau som beskrevet under Delfin. Dvs. svømmeren har udviklet de fire grundlæggende færdigheder (elementskifte, vejrtrækning, balance og bevægelse), så svømmeren med forskellige bevægelsesmønstre kan svømme en længere distance i crawl/ryg med koordineret vejrtrækning med udånding under vand i crawl. Desuden skal svømmeren på forskellige måder kunne springe, dykke og opholde sig trygt på dybt vand.
Periode: 01.09.2020 - 08.06.2021
Tilmeldte: 9/16